جستجو:
علوم طبیعی و تعاملات انسانی، عرصه تشکیل تعاملات جغرافیای بوده است. بیگواه نیست اگر بگوییم جغرافیا علم بهتر زیستن و رویکردی برای آموختن با طبیعت و برای طبیعت است. حال که بر همگان اثبات شده است که بستر زندگی موفق، در گرو زیستن با طبیعت و عوامل طبیعی است جای بس تعجب است که بدانیم به این دانش کمتر توجه می¬شود. جغرافیدانان با وجود برخورداری از پتانسیل های فراوان، همواره درگیر محرومیت ها و ناملایمت فراوانی بوده اند. براستی چرا با وجود اهمیت علوم جغرافیا، کمتر شاهد توجه به این علم بوده ایم، چرا دانش آموختگان و دانشجویان علوم جغرافیای کمتر دلبستگی به این رشته پیدا کرده اند و صد البته چرا مسئولان و برنامه ریزان با جغرافیدانان غریبگی می کنند.
نوشته ای دلسوزانه برای پیشرفت روستا یک گزارش تحلیلی در رابطه با روند تحولات روستایی در ایران با تکیه بر تجارب جهانی است. این گزارش به قلم دکتر رضا خسروبیگی به نگارش در آمده است که می تواند به عنوان نقشه راهی بر برنامه ریزان و سیاست گذاران توسعه روستایی تلقی شود. پایگاه تووسعه روستایی منتظر دریافت گزارش های تحلیلی صاحب نظران خواهد بود.
هر زمانی که گره یا مشکلی لاینحال در مباحث ملی و منطقه ای پیش امده، مشارکت به عنوان کلید راهگشا توانسته بر مشکلات فائق شود. کمتر روزی است که خبر آلودگی های زیست محیطی از طریق رسانه های جمعی منتشر نشود، انباشت زباله در مناطق شهری و روستایی هم باعث نارضایتی مردم و مسئولان را موجب شده است. معضل پسماند دیگر معطوف به مناطق شهری و کلان شهری نیست و روستاها هم از این معضلات بی نصیب نمانده است.
منابع دکتری 1399 پایگاه توسعه روستایی در رشته های برنامه ریزی روستایی، توسعه کشاورزی و ترویج کشاورزی مطابق بر آخرین تغییرات دروس و سوالات مطرح شده در آزمون 1398 منتشر شد.
روستا و توسعه روستایی یک ارزش است و توسعه یافتگی روستاها باید یک اصل باشد نه وظیفه، بمناسبت برگزاری جشنواره توانمندی روستائیان و عشایر نگاهی داشتیم به چالش های مناطق روستایی و امید است سازمان های متولی برای شنیدن دیدگاهها و دغدغه های متخصصان و رسانه های روستایی وقتی داشته باشند
بمنظور حمایت و هدایت داوطلبین گرامی و با توجه به سوالات مکرر داوطلبین در رابطه با زمان و شرایط ثبت نام داوطلبین جهت شرکت در مصاحبه دکتری پایگاه توسعه روستایی، همچون سالهای گذشته اقدام به انتشار تاریخ ثبت نام و شرایط مصاحبه به تفکیک هر دانشگاه نموده است داوطلبین گرامی جهت دریافت زمان ثبت نام می توانند از طریق لینک های اعلام شده به صفحه مربوطه مراجعه و از روند ثبت نام خود اطلاعات لازم را بدست بیاورند.
پایگاه توسعه روستایی به عنوان تخصصی ترین مرجع علمی حوزه توسعه و برنامه ریزی روستایی بر مبنای نیاز داوطلبین خود همچون دو سال گذشته اقدام به انتشار فایل مشاوره ای راهنمای مصاحبه دکتری 1398 نموده است. این فایل بر مبنای تجارب رتبه های برتر و سوالات متداول داوطلبین تهیه شده است و امید است این اثر بتواند نقشه راهی برای شما همراهان باشد.
وقوع یک حادثه دیگر،گواه این مطلب است که مدیریت بحران، در ایران حالت بحرانی دارد انفعال مدیریتی همیشه باعث تشدید آسیب ها به مناطق مختلف می شود. سیلاب استان گلستان در چند روز اخیر بازهم نشان می دهد در حوزه مدیریتی چه چالش های را پیش رو داریم. در این گزارش با یک نگاه آسیب شناسانه به بررسی علل و عوامل سیلاب استان گلستان بر مناطق روستایی و شهری استان می پردازیم.
آزمون دکتری 98 هم با تمام فراز و نشیب هایش به پایان رسید، آزمونی که برای عده ای سخت و برای عده دیگر آسان بود. هر چند که نمی توان گفت سخت بودن یعنی تمام امیدها و ساده بودن هم یعنی شروع پیروزی! حال سوال این است این آزمون در چه سطحی بود؟ پایگاه توسعه روستایی به عنوان مرجع علمی حوزه توسعه و برنامه ریزی روستایی برای سومین سال پیاپی با همکاری دانشجویان دکتری و مشاورین خود اقدام به تحلیل تخصصی سوالات دکتر نموده است، امید است این تحلیل بتواند گامی هر چند کوچک در جهت موفقیت داوطلبین دکتری 98 بردارد.
تعداد : 123     صفحه 6 از 14     صفحه قبلی1    2    3    4    5    7    8    9    10    11    12    13    14       صفحه بعدی